Fenix CL27R - Lanternă camping - 1600 Lumeni - 180 Metri

Nou Fenix CL27R - Lanternă camping - 1600 Lumeni - 180 Metri

Caracteristici:

 Putere combinată maximă de 650 de lumeni, diametru maxim al fasciculului de 15 metri.
 Șapte LED-uri de înaltă calitate, cu o durată de viață de 50.000 de ore.
 Alimentată de o singură baterie Fenix ARB-L21-5000 V2.0. Poate fi folosit și acumulator din seria Fenix ARB-L18 atunci când este combinat cu suportul pentru baterie ALF-18.
 Comutator rotativ și un comutator electronic pentru o operare rapidă și convenabilă.
 Partea superioară magnetică pentru montare ușoară și utilizare fără mâini.
 Combinații multiple de iluminat pentru diverse nevoi de iluminare în interiorul cortului sau în jurul campingului.
 Cârligul retractabil robust este perfect pentru agățarea felinarului în cort sau în orice altă zonă care are nevoie de lumină deasupra capului.
 Surse de lumină albă și roșie.
 Port universal de încărcare USB Type-C pentru încărcare simplă și rapidă.
 Port de descărcare USB de tip A, lanterna poate fi folosită ca power bank.

Autonomie:Notă: 

Specificațiile de mai sus sunt rezultatele testelor produse de Fenix prin testele sale de laborator folosind bateria Fenix ARB-L21-5000 V2.0 la o temperatură de 21±3°C și umiditate de 50% - 80%. 

Performanța reală a acestui produs poate varia în funcție de diferitele medii de utilizare și de bateria reală utilizată.

*Nivelul de intensitate HIGH este măsurat în totalul timpului de funcționare, inclusiv randamentul la niveluri reduse datorită mecanismului de protecție a temperaturii încorporat.


IEȘIRI


Lumină albă

360° High: 500 Lumeni, 10 ore

360° Med: 200 Lumeni, 13 ore

360° Low: 50 Lumeni, 40 ore

Front 180° : 25 Lumeni, 67 ore

Down 1  (Low): 5 Lumeni, 408 ore

Down 2 (Med): 50 Lumeni, 58 ore

Down 3 (High): 150 Lumeni, 15 ore


Lumină roșie

Permanentă: 3 Lumeni, 125 ore

Intermitentă: 3 Lumeni, 240 ore
Avertizare:

◎NU lăsați acest felinar la îndemâna copiilor!

◎NU îndreptați lumina felinarului direct în ochii unei persoane!

◎NU așezați capul lanternei lângă obiecte inflamabile, deoarece temperaturile ridicate pot cauza supraîncălzirea obiectelor și devin inflamabile/risc de aprindere!

◎NU utilizați lanterna în moduri neadecvate, cum ar fi ținută în gură. Dacă bateria s-ar defecta în timp ce faceți acest lucru, poate rezulta moartea sau rănirea gravă.

◎Această lanternă va acumula multă căldură în timpul funcționării, rezultând o temperatură ridicată a carcasei exterioare a felinarului. Acordați o atenție deosebită stării termice a felinarului pentru a evita arsurile.

◎Scoateți bateria din lanternă pentru a preveni activarea accidentală atunci când lanterna este plasată într-un mediu închis și inflamabil, cum ar fi buzunare și rucsacuri!

◎LED-ul acestui felinar nu este înlocuibil; astfel încât întregul felinar va trebui înlocuit când LED-ul ajunge la sfârșitul duratei de viață.

Instrucțiuni de folosire:


Pornit/oprit

Cu lanterna oprită, rotiți comutatorul în orice direcție pentru a porni lanterna sau țineți apăsat comutatorul pentru a porni lanterna.

Cu lanterna pornit, rotiți comutatorul la indicatorul *OFF pentru a opri lanterna sau țineți apăsat comutatorul pentru a opri lanterna.


Comutarea modurilor

Modul A este modul de lumină de 360°, modul B este modul de lumină în jos.

Cu lanterna oprită, rotiți comutatorul în sensul acelor de ceasornic pentru a porni lanterna și intrați în modul A.

Cu lanterna oprită, rotiți comutatorul în sens invers acelor de ceasornic pentru a porni lanterna și intrați în modul B.

Cu lanterna oprită, apăsați și mențineți apăsat comutatorul timp de 0,5 secunde pentru a intra în modul Lumină roșie, apăsați și mențineți apăsat comutatorul timp de 0,5 secunde din nou pentru a ieși din modul Lumină roșie și stingeți lanterna.


Iluminare combinată de mod A și B:

*În modul A, apăsați și mențineți apăsat comutatorul timp de 0,5 secunde pentru a intra simultan în modul B.

Apăsați și mențineți apăsat comutatorul timp de 0,5 secunde din nou pentru a ieși din modul B.

*În modul B, apăsați și mențineți apăsat comutatorul timp de 0,5 secunde pentru a intra simultan în modul A.

Apăsați și mențineți apăsat comutatorul timp de 0,5 secunde din nou pentru a ieși din modul A.


Selectarea intensităților

Modul A: Rotiți comutatorul în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta Front → Low → Med → High.

Modul B: Rotiți comutatorul în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta Jos 1 → Jos 2 → Jos 3.


Iluminare combinată de mod A și B:

*În Modul A, intrați simultan în Modul B și faceți un singur clic pe comutator pentru a parcurge Jos 1 → Jos 2 → Jos 3 (ieșirea Modului A rămâne aceeași).

*În Modul B, intrați simultan în Modul A și faceți un singur clic pe comutator pentru a trece prin Front → Low → Med → High (ieșirea Modului B rămâne aceeași).


În modul Lumină roșie, faceți un singur clic pe comutator pentru a selecta între Lumină roșie și Bliț roșu.Condiție de utilizare:
Lanternele Fenix trebuiesc alimentate doar cu baterii sau acumulatori Fenix sau alte branduri de calitate superioară (ex: Panasonic, Samsung, Sony, Sanyo). Utilizarea de baterii sau acumulatori de calitate inferioară sau îndoielnică, duce la pierderea garanției (ex: UltraFirc, Castinoo, Boruit, Eilong, Gif, etc).

Instrucțiuni baterie:Avertizare:
*Bateria din seria Fenix ARB-L18 trebuie combinată cu un suport pentru baterie Fenix ALF-18 în timpul utilizării.
**Bateriile Li-ion 21700 sunt celule puternice concepute pentru aplicații comerciale și trebuie tratate cu precauție și manipulate cu grijă.
Numai utilizarea bateriilor de calitate cu protecție a circuitului va reduce potențialul de ardere sau explozie; deteriorarea celulelor sau scurtcircuitul sunt considerate daune induse de utilizator și nu sunt acoperite de nici-o garanție sau răspundere Fenix. 

Înlocuirea bateriei

Deșurubați capacul superior și introduceți bateria cu partea anodului (+) spre capătul de jos al lanternei, apoi înșurubați capacul la loc.


Încărcare

1. Deschideți capacul antipraf pentru a avea acces la portul de încărcare, conectați capătul USB-A al cablului de încărcare la o priză, apoi conectați capătul USB Type-C al cablului de încărcare la lanternă.

2. La încărcare, indicatoarele de încărcare vor clipi de la stânga la dreapta pentru a afișa starea de încărcare.

3. Toți cei patru indicatori vor rămâne aprinși în mod constant după finalizarea încărcării.

Notă:

1. Doar ieșirile față, joasă (maximum 25 lumeni), jos 1, jos 2 (maximum 25 lumeni) și lumina roșie pot fi operate în timpul încărcării.

2. Asigurați-vă că închideți capacul antipraf odată ce încărcarea este finalizată.

3. Timpul normal de încărcare este de aproximativ 3,5 ore de la complet epuizat la complet încărcat cu lumina stinsă.

4. Modul A și Modul B nu pot fi operate simultan în timpul încărcării.


Funcția Power Bank

1. Deschideți capacul anti-praf pentru a avea acces la portul de descărcare, introduceți capătul USB de tip A al cablului de încărcare în portul de descărcare USB al lanternei, apoi conectați capătul USB de tip C al cablului de încărcare la portul USB tip-C al dispozitivului digital care urmează să fie încărcat.

2. Pornirea lanternei va începe automat încărcarea dispozitivului dvs. digital. Indicatoarele LED se vor retrage de la dreapta la stânga pentru a indica starea de descărcare.

3. Cu lanterna oprită, fie faceți un singur clic pe comutator, rotiți comutatorul sau apăsați și mențineți apăsat comutatorul pentru a activa lanterna pentru încărcarea dispozitivului.

4. Dacă tensiunea bateriei este mai mică de 3,0 V, lanterna se va opri din descărcare automat.

Notă:

1. Modul de intensitate HIGH nu este disponibil în timpul descărcării. Dacă utilizatorul selectează setarea High output, lanterna se va muta automat la nivelul MED.

2. Modul A și modul B nu pot fi operate simultan în timpul descărcării.


Indicarea nivelului bateriei

De fiecare dată când lanterna este aprinsă, indicatorul (indicatorii) va indica nivelul bateriei și va dura 5 secunde. Cu lumina stinsă, faceți un singur clic pe comutator pentru a verifica starea bateriei. Indicatorul (indicatorii) nivelului bateriei va afișa starea bateriei timp de 5 secunde.

Patru lumini aprinse: 100% - 80%

Trei lumini aprinse: 80% - 60%

Două lumini aprinse: 60% - 40%

O lumină aprinsă: 40% - 20%

O lumină clipește: 20% -1%

Notă: Această caracteristică funcționează numai cu bateria Fenix ARB-L21-5000 V2.0.


Protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii

Lanterna va acumula multă căldură atunci când este utilizată la niveluri ridicate de putere pentru perioade îndelungate. Când felinarul atinge o temperatură de 48°C/118°F sau mai mult, lanterna va scădea automat cu câțiva lumeni la fiecare 0,5 secunde pentru a reduce temperatura. Când temperatura scade sub 46°C/115°F, lanterna revine automat nivelul de ieșire utilizat anterior.


Avertizare de joasă tensiune

Când nivelul de tensiune scade sub nivelul prestabilit, un indicator clipește pentru a vă aminti să reîncărcați bateria. Pentru a asigura o utilizare normală, lanterna nu se va stinge automat și va funcționa până când bateria se va epuiza.


Utilizare și întreținere

◎Dezasamblarea capului sigilat poate cauza deteriorarea lanternei și va anula garanția.

◎Păstrați lanterna complet încărcată pentru a vă asigura că toate funcțiile sunt disponibile în orice moment în viitor.

◎Fenix recomandă utilizarea unei baterii de calitate superioară.

◎Dacă felinarul nu va fi folosit pentru o perioadă lungă de timp, scoateți bateria, altfel lanterna ar putea fi deteriorată de scurgerile de electroliți sau de explozia bateriei.

◎Reîncărcați o lanternă depozitată la fiecare trei luni pentru a menține performanța optimă a bateriei.

◎Curățarea periodică a contactelor bateriei îmbunătățește performanța lanternei, deoarece contactele murdare pot face ca lanterna să pâlpâie, să lumineze intermitent sau chiar să nu se aprindă din următoarele motive:

A: Nivel slab al bateriei.

Soluție: Înlocuiți sau reîncărcați bateria (asigurați-vă că bateria este introdusă conform specificațiilor producătorului).

B: Firele, contactul plăcii PCB sau alte contacte sunt murdare.

Soluție: curățați punctele de contact cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool.


Condiție de utilizare:

Lanternele Fenix trebuiesc alimentate doar cu baterii sau acumulatori Fenix sau alte branduri de calitate superioară (ex: Panasonic, Samsung, Sony, Sanyo).Utilizarea de baterii sau acumulatori de calitate inferioară sau îndoielnică, duce la pierderea garanției (ex: UltraFirc, Castinoo, Boruit, Eilong, Gif, etc).


Pachetul include:


 1* Lanternă pentru camping model CL26R PRO
 1* Acumulator 21700 - 5000mAh V2.0
 1* Cablu de reîncărcare USB tip-C
 1* O-ring de rezervă
 1* Manual de utilizare
 1* Certificat de garanție


NOU ! ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE O GARANTIE TOTALA DE 60 LUNI :
    - Garantie 60 luni (5 ANI)
    &
    - 6 luni Garantie extinsa - Fenix recomanda clientilor sai sa inregistreze Numarul Serial aferent fiecarei lanterne Fenix, pe siteul oficial: www.fenixlight.com.
Astfel, dupa inregistrare, fiecare produs va primi o perioada suplimentara de garantie de inca 6 luni.
In total, 30 de luni de reparatii gratuite !

                       MANUALUL UTILIZATORULUI                                        PREZENTARE

CL27R - EXPLOREAZĂ FĂRĂ ÎNCETARE !

CL27R - LANTERNĂ MULTI-FUNCȚIONALĂ PENTRU CAMPING CU FASCICUL 
FOCUSAT-și-LARG !
Fenix ​​CL27R este un felinar de exterior versatil și de încredere, care poate fi folosit pentru diverse aplicații, de la camping la operațiuni industriale.

Se mândrește cu o luminozitate maximă combinată de 1600 de lumeni și este alimentat de o baterie reîncărcabilă de 5000mAh care asigură o durată de funcționare uimitoare.

Acest felinar are două comutatoare rotative care permit reglarea luminozității și a temperaturii culorii.

Dispunând de o combinație de fascicul concentrat, fascicul larg, fascicul concentrat+larg și lumină roșie, utilizatorii pot folosi această lanternă versatilă pentru iluminare pe suprafețe mari, iluminare cu rază lungă de acțiune și alerte.

Cu un mâner magnetic rotativ la 360°, lanterna oferă iluminare completă pentru a satisface diverse nevoi de iluminare.

Avantajele suplimentare includ încărcarea USB Type-C, protecția IP66 și filet pentru trepied.

Fără îndoială, CL27R va fi însoțitorul tău cel mai de încredere în timpul diferitelor activități în aer liber.


Ordonează după:

Lasă un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   
Evaluarea serviciilor
Evaluarea produsului
Adaugă o imagine (max 3):
I would recommend this product to a friend?

  • Cod produs: ADV-519-002
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Vizualizări: 110
    Verificați disponibilitatea
    în cel mai apropiat magazin
  • 425,00 Lei
  • Fără TVA: 357,14 Lei
Transport
GRATUIT
rate

0 review-uri / Lasă un review

Specificații lanternă
Model CL27R
Tip LED: 1 * Led tricolor COB și 1 * Led high-quality Luminus SST20
Flux luminos maxim: 1600 lumeni
Lungimea fasciculului: 180 metri
Autonomie maxima: 17100 minute
Niveluri de intensitate: 8 niveluri
Tipuri de semnalizare: 1 * Roșu constant & 1 * Roșu intermitent
Tip baterie: O singură baterie reîncărcabilă 21700
Baterii Incluse: Da (21700 Li-Ion - 5000mAh)
Lungime 109.80 mm
Lățime 39.60 mm
Înălțime 91.70 mm
Greutate 300.00 grame (cu baterie)
Comutator: 2 * Comutator rotativ (intensitatea luminii & temperatura luminii) + 1 * Comutator electronic
Material: Aliaj din aluminiu de înaltă calitate
Impermeabilitate: IP66 (rezistență la ploaie și condiții de umiditate excesivă)
Rezistenta la impact: 1,5 metri
Variante de culoare: Gri
Recomandari de folosire: Camping, Uz General Zilnic (EveryDay Carry - EDC)

Etichete: Seria CL, Fenix, Lanternă, Camping, Reîncărcabilă

MANUALUL UTILIZATORULUI             ..
75,00 Lei
Fără TVA: 63,03 Lei

Circuitul de protecție (PCB) este construit în anod - această protecție controlată electronic previn..
125,00 Lei
Fără TVA: 105,04 Lei